Inleiding

In deze korenontmoeting nemen Kamerkoor Koordinaat uit Leuven, gemengd koor Cantemus uit Merksem, jongerenkoor Rejoice uit Ekeren en kinderkoor De Orgelpijpjes uit Heverlee het publiek mee op een reis vol mysterie en magie, waarin de meesters van de 20ste eeuwse koormuziek centraal staan.

De dramatische sfeer van Barbers Agnus Dei, de mysterieuze klanken van Pärts Magnificat, de opzwepende beat van Colemans Rhythm of Life, de magische tonen van Jenkins’ Adiemus, de poëtische woorden van Finzi’s My spirit sang all day ... het zijn maar enkele voorbeelden van de kleurrijke variatie die de avond zal brengen.

Deze unieke samenwerking tussen twee Leuvense en twee Antwerpse koren, gesteund door Koor & Stem Vlaams-Brabant, mondt uiteindelijk uit in een muzikale apotheose met meer dan 150 muzikanten.

Na afloop bent u welkom voor een drankje in feestzaal ‘De Kring’.

Toegangskaarten kosten 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Voor jongeren tot 25 jaar bedraagt de prijs 5 euro in voorverkoop, en 7 euro aan de kassa. Kaarten kunnen besteld worden bij de koorleden of on-line via deze link.

Wij hopen ook u te mogen ontmoeten op zaterdag 17 oktober 2009 om 20 uur in de Kerk H.Hart - Blauwput te Kessel-Lo.