Sla navigatie over.

Curriculum

14 december 2019: Mysterium Stellae

In Burcht brachten we een stemmig kerstconcert samen met onze muzikale vrienden van vocAmuze. Tijdens dit concert zongen we voor het eerst het stuk 'Moonlight'. Dit stuk werd door Erika Budai gecomponeerd voor Koordinaat en vocAmuze ter gelegenheid van hun 20-jarig en 50-jarig jubileum.

18 mei 2019: Hemel en hel

Een van de meest besproken thema’s in het menselijk bestaan is dat van hemel en hel. Er bestaat geen enkele discipline waarin niet uitvoerig aandacht is besteed aan dit onderwerp. Ook in de muziek bleken deze bovenzinnelijke ontastbaarheden een inspiratiebron van onschatbare waarde.

Vandaag waagt ook Kamerkoor Koordinaat zich aan de studie van hemel en hel. Ze krijgen hiervoor versterking van het mannenkoor Molitva. Samen bewijzen ze dat de kloof tussen orthodoxe gezangen en moderne a capella melodieën net zo klein is als deze tussen hemel en hel, met de schoonheid van de muziek als verbindende factor. Hou alvast zaterdag 18 mei 2019 vrij in uw agenda en kom genieten van de hemelse en duivelse muziek van Arvo Pärt, Henk Badings, Sarah Quartel, György Orban en nog vele anderen.

11 december 2018: Kerstconcert in Gasthuisberg

Kerst is de tijd van warmte, gezelligheid, kerstbomen en… kerstliedjes natuurlijk. Dit jaar staat er geen eigen Koordinaat-kerstconcert op ons programma. In plaats daarvan brengen we ons kerstrepertoire in het UZ Leuven op dinsdag 11 december om 20u. “Santa Claus is coming to town!” Je vindt ons beneden in de centrale inkomhal. Ons concert wordt ook uitgezonden in alle kamers van het ziekenhuis. Zo brengen we ook daar wat extra kerstsfeer.

21 tot 27 juli 2018

Koorreis naar Normandië

5 mei 2018: Waterklanken

Al 20 jaar vaart Koordinaat zijn eigen koers in het Vlaamse koorlandschap. Met Jan Van Hove aan het roer werd het kamerkoor door woeste baren en kabbelende stromen geleid. Sinds kort wordt de kapiteinspet gedeeld met Johan Corveleyn en maakt het koor zich klaar voor nieuwe avonturen.

Op 5 mei 2018 om 20 uur meren wij aan in het Montfortcollege te Rotselaar om er de waterlopen in al hun vormen te bezingen. We nemen u in 'Waterklanken' mee op reis over betoverende ijsvlakten, langs rivieren en weidse wateren tot de zeeën en oceanen met al hun schoonheden en gevaren.

Nadien heffen we graag met u het glas op dit jubeljaar.

16 december 2017: Strålande jul (Stralende kerst)

Op 16 december brengt Koordinaat een concert om de kerstperiode vreugdevol in te luiden. We bezorgen u graag een gevoel van warmte, liefde en geluk en verwelkomen jullie daartoe in de kapel van het Montfortcollege in Rotselaar vanaf 15.30u. Het concert start om 16u. De toegang is gratis.

14 tot 21 juli 2017

Koorreis naar Anthisnes

22 en 29 april 2017: Messiah van Haendel

Na een kort maar intens Provinciewedstrijd-intermezzo, gaat Koordinaat nu de laatste rechte lijn in naar de uitvoering van de Messiah.

Dit wereldberoemd oratorium van Georg Friedrich Händel behoeft weinig toelichting. Het is een van de mooiste werken van deze barokcomponist en waarschijnlijk zelfs van de klassieke muziek.

De eerste uitvoering van de Messiah vond plaats in Dublin in 1742. Händel is het werk blijven uitvoeren (en herwerken) tot aan zijn dood. In april 2017, precies 275 jaar na de eerste uitvoering in Dublin, brengen Kamerkoor Koordinaat en vocAmuze de Messiah in de oorspronkelijke ‘Dublin’-versie.

Voor de gelegenheid worden ze begeleid door het Euterpe Baroque Consort en volgende professionele solisten: Griet De Geyter (sopraan), Nicola Wemyss (mezzo-sopraan), Bart Uvyn (altus), Robert Luts (tenor) en Lieven Termont (bas). Het geheel staat onder leiding van Dimitry Goethals.

Het concert wordt tweemaal uitgevoerd, op zaterdag 22 april in de Sint-Annakerk in Antwerpen (linkeroever), en op zaterdag 29 april in Aula Pieter de Somer in Leuven.

19 maart 2017: Provinciewedstrijd

Op 19 maart namen we deel aan de provinciewedstrijd van Vlaams-Brabant. Het was een speciale editie, want de provinciewedstrijd werd dit jaar voor de laatste keer georganiseerd. We werden bevestigd in de categorie uitmuntendheid.

17 en 18 december 2016: Magnificat van Schönherr

Tijdens de kerstperiode brengt Koordinaat, in samenwerking met Carmina Kamerkoor uit Meise, het Magnificat van Christoph Schönherr, een hedendaagse, Duitse componist en expert in jazz- en popkoor.

Dit verrassende koorwerk, dat ergens het midden houdt tussen klassiek, jazz en funk opent met een strijkersthema dat geleidelijk aanzwelt tot een volle melodie met een rijke instrumentale bezetting van strijkers, blazers, slagwerk, piano en basgitaar. Het zeventigkoppig koor wordt bijgestaan door jazz-soliste Eva Buchmann. De muzikale leiding is in handen van Michiel Haspeslagh. Naast het Magnificat van Schönherr brengen beide koren elk afzonderlijk nog een selectie kerstliederen.

Het concert wordt tweemaal uitgevoerd, telkens in GC De Muze in Meise, op zaterdag 17 december om 20 uur en zondag 18 december om 17 uur.

15 tot 22 juli 2016

Koorreis naar Grandhan (Durbuy)

16 mei 2016: Aperitiefconcert

Binnenkort is het weer mei. De lente verdringt de koude, sombere wintermaanden, de natuur is ontwaakt uit haar winterslaap en komt weer tot bloei, de zon laat zich wat vaker zien, de dagen lengen en de vogels zingen hun mooiste lied. Een uitgelezen moment ook voor een muzikaal intermezzo. Daarom haalt Koordinaat op Pinkstermaandag 16 mei dat lentegevoel in huis met een gezellig voorjaarsprogramma én een aperitief.

Het concert is opgebouwd rond vier thema's die aansluiten bij de sfeer van deze tijd van het jaar: liefde, lente, lachen en leuke liedjes. Daarnaast staan ook enkele meer religieus getinte stukken op het programma; het blijft tenslotte Pinkstermaandag. Na afloop bieden we een aperitief aan.

De uitvoering vindt plaats in de kapel van het Don Bosco Onderwijscentrum in Oud-Heverlee op 16 mei om 11 uur. 

21 november 2015: Noorderlicht

Het Noorderlicht is één van de meest magische natuurverschijnselen, een ongrijpbaar en onvoorspelbaar kleurig lichtspektakel, van een zowel schrikwekkende als betoverende, mysterieuze schoonheid. In vroegere tijden zag men er een heilig vuur in, of vrolijk dansende geesten van overleden naasten. Hiermee is meteen de toon gezet voor een concert waarin we Scandinavische componisten centraal stellen.

We nemen u mee op een fascinerende reis langs ingetogen psalmen van Grieg, dromerige poëzie van Shakespeare op tonen van Mäntyjärvi en Lindberg, patriottische muziek van Sibelius, volkse deuntjes van Pedersen, religieuze werken van Soderman, Gjeilo en Ahlen en natuurlijk Northern Lights van Gjeilo. Griegs Lyriske Stykker voor piano breien het geheel aaneen tot een overweldigend spektakel. Een sfeervolle aankleding, aangepaste belichting en een thematische tentoonstelling met schilderijen van de Deense kunstenares Bente Elisabeth als decor maken de ervaring compleet.

Het concert vindt plaats op zaterdag 21 november om 20 uur in de Boodschapkapel van het Heilig-Hartinstituut in Heverlee. 

17 tot 24 juli 2015

Koorreis naar Musselkanaal (Nederland)

25 en 26 april 2015: Korenfestival Vlaanderen

Op zaterdag 25 en zondag 26 april vond in Kontich de 10de editie plaats van het Korenfestival Vlaanderen. Het festival is intussen uitgegroeid tot een van de belangrijkste Vlaamse koortreffens.

In totaal namen maar liefst 25 koren vanuit heel Vlaanderen deel aan het festival, verdeeld over 4 categorieën. Koordinaat trad aan in de hoogste categorie, en behaalde daar een eerste prijs cum laude met een score van maar liefst 90%. Niet genoeg om te winnen (de concurrentie in de hoogste afdeling was dan ook niet min), maar toch een prestatie waar we erg trots op zijn!

9 november 2014: Paukenmesse van Haydn en Dixit Dominus van Haendel

Op zondag 9 november brengt Koordinaat samen met het instrumentaal ensemble Constellations Musicales de Paukenmesse van Joseph Haydn en Dixit Dominus van G.F. Händel.

Het concert gaat door in de kapel van het Heilig-Hartinstituut in Heverlee, en begint om 16 uur.

18 tot 25 juli 2014

Koorreis naar Oostvoorne, Nederland

27 april 2014: Provinciewedstrijd

Op zondag 27 april 2014 zette Koordinaat een sterke prestatie neer tijdens het Provicinale Koortornooi. Met een uitslag van 88% behaalde Koordinaat het beste resultaat van de deelnemende gemende koren in de afdeling uitmuntendheid.

22 december 2013: Kerstconcert

Wees erbij op 22 december 2013 voor het Koordinaat kerstconcert samen met Jubilootje en Korewiet. Iedereen is hartelijk welkom.

19 oktober 2013: Halloween

Op 19 oktober 2013 brengt Koordinaat een heus Halloween-concert. Liefhebbers van spoken, plaaggeesten, maar ook van tovenaars en heksen zijn van harte welkom! Je mag je verwachten aan een gevarieerd programma met een hoog entertainment-gehalte.

Frisse en geestige muziek van o.a. John Williams, Henk Badings en Jester Hairston, bekende filmmuziek uit o.a. Harry Potter en Nightmare before Christmas, maar ook stevige werken uit het repertoire van Maurice Ravel, Hector Berlioz, Benjamin Britten en Paul Hindemith komen aan bod. Lekker even griezelen of de magische wereld induiken van heksen, spoken en demonen.

19 tot 26 juli 2013

Koorreis naar Naturfreundehaus Berg (Rheinbach, Duitsland)

27 april 2013: Trekvogels en reisklanken

Eind april 2013 organiseert stad Leuven voor het eerst Amateurama, de culturele hoogdagen van de Leuvense amateurkunsten, met een vette knipoog naar het vroegere Kulturama. Aan de wieg van Amateurama staan 26 gemotiveerde verenigingen, actief in verschillende genres. Ook Koordinaat is van de partij, en brengt u het concert Trekvogels en Reisklanken, samen met de kinderkoren Clari Cantuli en De Orgelpijpjes en vlaggedansgroep Carpevento.

Reizen is reeds diverse eeuwen een inspiratiebron voor heel wat dichters en toondichters. Uit dit rijk repertoire stellen we een reis samen langs verschillende continenten. Ook in de vlucht van vogels zit een reisverhaal: het verhaal van de jaarlijkse trek, in dit concert gesymboliseerd door koormuziek af te wisselen met vendelkunst.

Het concert vindt plaats op zaterdag 27 april om 16 uur in zaal Het Depot.

16 en 19 december 2012: O magnum mysterium

Op zondag 16 december brengt Koordinaat opnieuw een kerstconcert, dat als ondertitel “O Magnum Mysterium” meekreeg, naar de Gregoriaanse mette over het wonderlijke mysterie van de geboorte van Christus.

Verschillende bewerkingen van O Magnum Mysterium (Lauridsen, Mäntyjärvi, Powers, Poulenc) vormen dan ook de leidraad voor het concert. Ze worden afgewisseld door zowel ingetogen (Five Carols van Richard Bennet) als meer lichtvoetige stukken (Go tell it on the mountain). Maar uiteraard ontbreken ook de traditionele kerstklassiekers niet op het programma.

We voeren dit concert nog een tweede maal uit op 19 december in Boven-Lo. Meer informatie daarover vind je op de website van me-lo-die.

20 tot 27 juli 2012

Koorreis naar Trois-Ponts

25 en 27 november 2011: Carmina Burana

Als afwisseling voor de intensieve Mattheüspassie-repetities voeren we tussendoor ook nog de Carmina Burana van Carl Orff uit (de originele versie voor 2 piano's en percussie), in samenwerking met Elisabethiade Leuven en de koren Musa Horti en Clari Cantus, laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd als solisten en onder leiding van Kurt Bikkembergs.

Er is zowel een uitvoering gepland in Leuven (25 en 27 november) als in Knokke (3 december). Meer informatie vind je op de website van Elisabethiade Leuven. De uitvoeringen zijn bijna volledig uitverkocht, maar er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Zie daarvoor de website van 30cc.

17 en 24 maart 2012: Mattheüspassie

Het koorjaar 2011-2012 staat voor Koordinaat helemaal in het teken van de Mattheüspassie van Johan Sebastian Bach. De uitvoeringen op 17 en 24 maart komen steeds dichterbij, de repetities draaien op volle toeren, en ook organisatorisch begint het project op kruissnelheid te komen.

Mattheuspassie

15 tot 22 juli 2011

Koorreis naar het Nederlandse dorpje Sleen

25 en 26 juni 2011: Concertmis Langdorp

Na ons drukke wedstrijdprogramma van de afgelopen maanden zijn we ondertussen begonnen met de voorbereidingen van ons volgende grote project, de Mattheüspassie van J.S. Bach. Maar alvorens onze volledige aandacht daaraan te besteden zingen we eerst nog twee concertmissen in de marge van het Sint-Pietersfeest in Langdorp.

Deze missen gaan door in de Sint-Pieterskerk in Langdorp op zaterdag 25 juni 2011 om 19 uur en zondag 26 juni 2011 om 10.30 uur. Maar informatie kan je vinden op de flyers van het gebeuren.

26 maart 2011: Provinciewedstrijd

Op zaterdag 26 maart namen we deel aan het Provinciaal Koortornooi, net zoals in 2008 in de afdeling Uitmuntendheid.

Met een score van 86% hebben we daar een uitstekend resultaat neergezet, zeker in de wetenschap dat onze deelname aan Koor van het Jaar zwaar gewogen heeft op onze voorbereidingstijd voor deze wedstrijd. In haar nabespreking was de jury unaniem lovend: mooie en frisse koorklank, enthousiaste, jonge groep, zeer homogeen en heel zuiver. Dit knappe resultaat bevestigt dat we goed bezig zijn.

27 februari 2011: Koor van het Jaar : halve finale

Het heeft niet mogen baten. Tijdens de halve finale van de intussen ruim bekende wedstrijd Koor van het Jaar is het Koordinaat niet gelukt zich te plaatsen voor de finale.

Ondanks de beperkte tijd tussen de audities en de halve finale waren we er nochtans in geslaagd een uitdagend programma concertklaar te krijgen. Ook onze visuele act mocht er wezen, niet in het minst de gevechtsschilden de we met veel ijver en geduld in elkaar geknutseld hadden voor The battle of Jericho. En onze uitvoering in studio 4 van Flagey was meer dan verdienstelijk. Maar de concurrentie was groot en Cantilene, 4-tune, Jeugdkoor Villanella, Clari Cantus, Jeugdkoor Waelrant en Rondinella bleken net iets sterker.

Het is jammer dat we de finale niet gehaald hebben, maar onze deelname aan Koor van het Jaar was niettemin een groot avontuur. En zoals Herbert von Karajan ooit zei: Wer alle seine Ziele erreicht, hat sie wahrscheinlich zu niedrig gewählt.

Wie er niet bij kon zijn in Flagey kan ons op zondag 10 april om 12 uur op Canvas aan het werk zien tijdens de uitzending van de Halve finale Koor van het Jaar 2010-11.

27 november 2010: Koor van het Jaar : auditie

Reeds voor de zesde keer organiseert Koor&Stem in samenwerking met Canvas en Flagey de intussen ruim bekende wedstrijd Koor van het Jaar.

Tijdens de spannende auditieronde op 27 november wist Koordinaat zich een plaats te verzekeren in de halve finale, samen met Acantus, Clari Cantus, Rondinella, Cantilene, Waelrant, Furiant, 4-Tune en Villanella.

Deze halve finale vindt plaats op zondag 27 februari in studio 4 van Flagey vanaf 14 uur. Koordinaat zingt als derde om 14.45 uur. Verdere praktische informatie vind je op de site van Koor van het Jaar.

16 tot 23 juli 2010

Koorreis naar Stadtkyll in de Duitse Vulkaaneifel.

30 mei 2010

Op 29 en 30 mei 2010 rondde Koordinaat het project Spiegels van Versailles af met twee prachtige concerten. Dit project, in samenwerking met vocAmuze uit Burcht, was opgebouwd rond de muziek van de Chapelle Royale ten tijde van Louis XIII en Louis XIV. Op het programma stonden motetten van Charpentier, Lully, Dumont en Bouzignac.

15 november 2009

Samen met het Nijmeegse koor Elnoséqué gaf Koordinaat een klein concertje in de Blauwput-kapel in Kessel-Lo. De aanleiding hiertoe was het bezoek van ex-koorlid Liesbeth (en haar nieuwe koor) aan Leuven.

17 oktober 2009

In samenwerking met Koor&Stem Vlaams-Brabant organiseerde Koordinaat de korenontmoeting “Meester van Mysterie en Magie” waarop het talrijk aanwezige publiek kon genieten van een bijzonder sfeervolle avond vol mysterie en magie.

25 juli tot 01 augustus 2009

Koorreis naar Gérardmer, in de Vogezen.

16 mei 2009

CarrouselEen idyllische locatie, een zonnetje, enkele enthousiaste luisteraars, mooie muziek met wat uitdaging, maar steeds strelend voor het oor: in enkele woorden de balans van het optreden in de Abdij van het Park in Heverlee als onderdeel van Carrousel Heverlee

29 april 2009

Naar aanleiding van de Week van de Amateurkunsten (WAK) organiseerde Koordinaat een open repetitie met als thema Liefde voor de muziek.

17 december 2008

Kerstconcert voor patiënten en personeel van de kliniek Broeders Alexianen in Tienen.

13 december 2008

In samenwerking met fluitenkwartet Pamina bracht Koordinaat een gevarieerd programma van bekende en minder bekende, klassieke en hedendaagse kerstliederen in de Sint-Lambertuskerk.

18 tot 25 juli 2008

Koorreis naar Grandpré, in de Franse Ardennen, aan de grens van de Champagnestreek.

26 en 27 april 2008

Richte mich, GottVersterkt met onze collega's van het Geels Vocaal Ensemble bracht Koordinaat op 26 en 27 april het concert Richte mich, Gott met dubbelkorige muziek uit de Duitse romantiek. Het was een uitdagend programma—voor onze trouwe fans misschien zelfs klassieker dan ze van ons gewend zijn—maar desaniettemin fantastisch mooie muziek. Beide concerten vormden het muzikale sluitstuk van ons jubileumjaar en waren een mooi hoogtepunt in de viering van ons tienjarig bestaan.

21 maart 2008

Opluistering van de academische zitting ter gelegenheid van een eredoctoraat voor Gudrun Doll-Tepper, uitgereikt op de faculteit Bewegingsleer van de KU Leuven.

24 februari 2008

Aperitiefconcert in het Damiaaninstituut in Aarschot ter gelegenheid van de opening van de tentoonstelling Kunstgreep.

19 januari 2008

Op het Provinciaal Koortornooi 2008, op 19 januari in het Provinciehuis in Leuven, behaalde Koordinaat een score van 91% in de afdeling Uitmuntendheid, het beste resultaat van alle deelnemende koren. De keuze om voor het eerst aan te treden in uitmuntendheid was opnieuw een grote stap voor Koordinaat, maar dit resultaat bevestigde dat de eerste prijs cum laude op het Korenfestival Vlaanderen 2007 geen gelukstreffer was.

11 december 2007

Kerstconcert voor patiënten, personeel en bezoekers van UZ Leuven, campus Gasthuisberg.

09 december 2007

Kerstconcert op de Leuvense Kerstmarkt, ten voordele van de Cliniclowns.

17 november 2007

Cuvée MCMXCVIIOm ons tienjarig bestaan te vieren brachten we op 17 november onder de naam Cuvée MCMXCVII een concert van de beste, mooiste en meest geliefde werken uit een decennium Koordinaat. Dit jubileumconcert werd in alle opzichten een onvergetelijke avond, zowel voor het talrijke publiek als voor de Koordinaten zelf (die voor het eerst in hun nieuwe uniform op het podium stonden).

02 september 2007

Aperitiefconcert op het dorpsfeest in Oud-Heverlee.

13 tot 20 juli 2007

Koorreis naar Lavacherie, nabij Bastogne.

03 juni 2007

Op zondag 3 juni organiseerde Koordinaat een luistermoment Rosarium in saecula rond de rijke traditie van religieuze muziek. Aan de hand van Pater Nosters en Ave Maria's overliep Koordinaat vijf eeuwen muzikale geschiedenis, gaande van polyfone stukken uit de late renaissance tot hedendaagse religieuze muziek.

21 en 22 april 2007

Op het Korenfestival Vlaanderen in Kontich gaat Koordinaat naar huis met alle prijzen die er te winnen zijn: met een score van 95% ontvangt Koordinaat de eerste prijs cum laude van de jury. Bovendien wordt Koordinaat ook door het publiek uitgeroepen tot beste koor, en krijgen we ook van Koor & Stem de prijs voor de beste uitvoering van een Vlaams volksliedje. Deze erkenning van zowel de professionele jury als het aanwezige publiek zijn een belangrijke opsteker voor onze werking, en bevestigen dat Koordinaat in nauwelijks tien jaar tijd een gerespecteerde plaats heeft verworven in het Vlaamse koorlandschap.

16 december 2006

Kerstconcert voor patiënten, personeel en bezoekers van UZ Leuven, campus Gasthuisberg.

3 en 5 november 2006

Mozart & Salieri: Twee rivalen, twee requiemsMozart-Salieri: 2 rivalen, 2 requiems, met uitvoeringen van het Requiem van Mozart en het Requiem van Salieri in Antwerpen en Leuven.

Voor dit project werkten we samen met het koor vocAmuze uit Burcht en het orkest SalzArte, en konden we een beroep op vier gerenommeerde solisten: Liesbeth Devos (sopraan), Gunther Vandeven (altus), Lars Piselé (tenor) en Kris Belligh (bas). De muzikale leiding van het hele project lag in handen van Dimitry Goethals.

15 tot 22 juli 2006

Koorreis naar Oberbettingen, in de omgeving van Trier, Duitsland.

5 en 6 mei 2006

Meerkoren dubbelconcert Klinkende Medeklinkers in Grimbergen en Leuven, met vocaal ensemble Spumante en het Carmina koor.

11 december 2005

Kerstoptreden voor Noot voor Nood in Leuven.Kerstevenement, Leuven, december 2005

15 tot 22 juli 2005

Koorreis naar de Schoolthoff, in de omgeving van Deventer, Nederland.

29 mei 2005

Aperitiefconcert Portie Nootjes in samenwerking met Vox Antiqua uit Den Haag.

27 februari 2005

Concertmis in de Sint-Elisabeth-Begijnhofkerk in Gent, in het kader van het Missa Festival.

26 februari 2005

Deelname aan de Provinciale Koorwedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant, waar we bevestigd werden in 1ste afdeling.

31 januari 2005

Koorontmoeting in Maaseik.

21 januari 2005

Benefietconcert ten voordele van Tsunami 1212.

23 december 2004

Heverlee goes classic VI ten voordele van de MS Liga.

28 juli tot 1 augustus 2004

Deelname aan het vokal.total.2004-festival in Graz, Oostenrijk.

08 mei 2004

Lentekriebels i.s.m. Jeugd- en Kinderkoor Koratio in Zaventem.

01 mei 2004

Gospel's in the air i.s.m. Annelies Meskens (sopraan-solo) en Christine Benoot (piano), in het Maria Theresia College (MTC), Leuven.

11 januari 2004

Nieuwjaarsconcert Noten na Kerstmis in samenwerking met het Kinder- en Jeugdkoor Koratio.

20 december 2003

Optreden in de Leuvense straten ten voordele van Noot voor Nood.

13 december 2003

Concert Een Kerst Contrast in Wiemesmeer-Zutendaal.

19 maart 2003

Uitvoering van het concert Een glas contrast in de St-Waldetrudiskerk te Herentals.

12 maart 2003

Uitvoering van het concert Een glas contrast in de St-Lambertuskerk te Heverlee.

11 augustus 2002

Uitvoering van Missa Passchalis van Erika Budaï, rechtstreeks uitgezonden op Radio 1.

10 maart 2002

Medewerking en medeorganisatie van de opvoering van Händels Messiah in Leuven, onder leiding van Dirk Snellings.

09 maart 2002

Medewerking en medeorganisatie van de opvoering van Händels Messiah in Maaseik, onder leiding van Dirk Snellings.

20 januari 2002

Deelname aan de Provinciale Koorwedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant, waar we promoveerden naar eerste afdeling.

11 maart 2001

Deelname aan een koorwedstrijd te Kontich.

14 januari 2001

Deelname aan de Provinciale Koorwedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant, waar we bevestigd werden in tweede afdeling.

13 en 17 december 2000

Eigen Winterconcert in Heverlee.

25 maart 2000

Medewerking aan de opvoering van de Johannes-Passion van J.S. Bach te Maaseik, samen met vier andere Vlaamse koren onder leiding van Louis Devos.

23 januari 2000

Deelname aan de Provinciale Koorwedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant, waar we in tweede afdeling geplaatst werden.

26-28 november 1999

Deelname aan de IXe Internationale Petr Eben wedstrijd te Praag.Petr Eben wedstrijd, Praag, november 1999

Enkele kleinere optredens

Lees meer over onze komende activiteiten

 

 

 

 

© Koordinaat 1997 - 2021