Sla navigatie over.

English

Kamerkoor Koordinaat

Jong, Leuvens en klein genoeg om op elke plaats te zingen: de reden waarom Koordinaat al twee decennia lang succesvol door het Vlaamse koorlandschap dartelt?
Meer lezen...

Al 20 jaar vaart Koordinaat zijn eigen koers in het Vlaamse koorlandschap. Met Jan Van Hove aan het roer werd het kamerkoor door woeste baren en kabbelende stromen geleid. Sinds kort wordt de kapiteinspet gedeeld met Johan Corveleyn en maakt het koor zich klaar voor nieuwe avonturen. Op 5 mei 2018 meerden wij aan in het Montfortcollege te Rotselaar om deze 20 jaar te vieren. In ons jubileumconcert ’Waterklanken' namen we ons publiek mee op reis over betoverende ijsvlakten, langs rivieren en weidse wateren tot de zeeën en oceanen met al hun schoonheden en gevaren. Het werd een gesmaakt concert, soms sereen en ingetogen, dan weer uitbundig en bruisend. Bedankt iedereen die erbij was! De lovende reacties doen ons deugd.

Nu werken we verder aan ons volgende project. Het thema is voorlopig nog een goed bewaard geheim. Wil je op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten van Koordinaat? Schrijf je in op onze nieuwsbrief-mailinglist.

Agenda

Er staan geen concerten op de agenda

Meezingen?

Koordinaat kan nog extra stemmen gebruiken.
Meer lezen...

© Koordinaat 1997 - 2018