Sla navigatie over.

vrijdag 21 januari, St-Lambertuskerk, Heverlee, tickets: 9 euro/7 euro VVK, steunkaarten: 4 euro

Op 21 januari om 20.30u organiseerden de Leuvense koren The Flat Nuts en Koordinaat een benefietconcert in de St. Lambertuskerk in Heverlee. De opbrengst van dit concert werd integraal gestort op de 12-12 rekening van de hulporganisaties die zich inzetten voor de slachtoffers van de vloedgolf in Azië.

Het werd een zeer gevarieerde avond. Het repertoire van Koordinaat omvat zowel hedendaagse Vlaamse koormuziek (o.a. Erika Budai en Joost Termont) als oude meesterwerken (o.a. G.F. Händel, J.S. Bach). The Flat Nuts zongen pop-rock-songs (Beatles, Green Day), jazz (Nina Simone, ...) en gospel.

Over Koordinaat

Koordinaat is een jong kamerkoor dat bestaat uit een dertigtal leden, onder leiding van dirigent Jan Van Hove. Het koor onstond in 1997 als studentenkoortje, maar is ondertussen uitgegroeid tot een enthousiaste groep jonge zangers die regelmatig concerten geeft in het Leuvense. Ook in de rest van Vlaanderen en zelfs in het buitenland is Koordinaat af en toe te horen.

Over The Flat Nuts

De Leuvense zanggroep The Flat Nuts werd opgericht in januari 2004. Het is een gemengd meerstemmig a-cappellakoor (SATB) dat bestaat uit mensen die jong van hart en fris van geest zijn. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek die door onze dirigent voor vier- of vijfstemmig koor gearrangeerd wordt. Daarnaast komen ook gospels, folk en jazznummers ruimschoots aan bod.

Deze actie is geregistreerd bij de Vlaamse infolijn onder het nummer 1-34272656

© Koordinaat 1997 - 2019